skip to Main Content

Whatsapp
Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen?
Neem via WhatsApp contact met ons op voor een snelle reactie!

Reserveer vandaag nog uw kamer!

Wanneer u hier boekt:
15% korting: Best beschikbare prijs
Royaal ontbijtbuffet

Hotel Dolores

Gezellig hotel in het centrum van Hollum

Hotel Dolores staat in het centrum van het gezellige dorp Hollum op Ameland en bevindt zich dicht bij de bossen. Ons hotel beschikt over 20 kamers, elk voorzien van een luxe badkamer met eigen zonnedouche. Bij hotel Dolores geniet u dus van 100% zongarantie! Tevens heeft u als gast bij ons de beschikking over uw eigen espressomachine op uw kamer. Iedere morgen staat er een royaal ontbijtbuffet voor u klaar, zodat u heerlijke relaxed aan de dag kunt beginnen.

Kamers

voorzien van een luxe badkamer met eigen zonnedouche

Maak voor een overnachting bij Hotel Dolores je keuze uit één van de verschillende kamertypes. Je kunt kiezen voor de comfort kamer of superior kamer op de beganegrond of de studio’s met balkon of dakterras op de 1e etage. Alle kamers hebben dezelfde faciliteiten. Honden zijn uitsluitend toegestaan op de kamers op de begane grond.

Restaurant

MEXICAANS RESTAURANT-TAPASBAR-STEAKHOUSE OP AMELAND

Mexicaans restaurant-tapasbar-steakhouse Cantina Dolores is zoals het klinkt: ‘Ongedwongen, zuidelijk, warm en gezellig’. Met de kleurrijke inrichting en vrolijke muziek hebt u meteen de vakantiestemming te pakken. De gerechten variëren van Mexicaanse Fajitas tot Spaanse Tapas tot een heerlijk malse Rib-eye. Kom gezellig langs!

Blijf je slapen?

Wat onze gasten over ons zeggen

Gemiddeld 8.9 uit 1425 beoordelingen

Ontdek onze beschikbaarheid

Wanneer u hier boekt:
15% korting: Best beschikbare prijs
Royaal ontbijtbuffet
Back To Top