skip to Main Content

Whatsapp
Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen?
Neem via WhatsApp contact met ons op voor een snelle reactie!

Reserveer vandaag nog uw kamer!

Voordelen als u rechtstreeks bij ons boekt:

Tot 15% korting: Best beschikbare prijs

Royaal ontbijtbuffet

Voordelen als u rechtstreeks bij ons boekt:

Tot 15% korting: Best beschikbare prijs

Royaal ontbijtbuffet

100%
zongarantie

Elke kamer is voorzien van een luxueuze badkamer met zonnedouche.

Altijd een terras of balkon

Al onze kamers beschikken altijd over een eigen terras of balkon.

Royaal ontbijtbuffet

Begin de dag goed en geniet van het beste ontbijt van het eiland.

Het ontbijtbuffet is ook toegankelijk voor gasten van buitenaf!

Hotel Dolores

Gezellig hotel in het centrum van Hollum

Hotel Dolores staat in het centrum van het gezellige dorp Hollum op Ameland en bevindt zich dicht bij de bossen. Ons hotel beschikt over 20 kamers, elk voorzien van een luxe badkamer met eigen zonnedouche. Bij hotel Dolores geniet u dus van 100% zongarantie! Tevens heeft u als gast bij ons de beschikking over uw eigen espressomachine op uw kamer. Iedere morgen staat er een royaal ontbijtbuffet voor u klaar, zodat u heerlijke relaxed aan de dag kunt beginnen.

Bekijk het hotel Kamer boeken

Ameland

Hotel Dolores ligt op 15 minuten lopen van het strand. Ons gezellige hotel ligt aan de rand van het pittoreske dorp Hollum op het eiland Ameland. Wij bieden ruime en luxueuze kamers. U kunt gratis gebruikmaken van de Finse sauna i de binentuin.

Ons hotel ligt dicht bij de bossen en de zee en biedt smaakvol ingerichte kamers en studio’s. U kunt genieten van een luxueuze badkamer met een sunshower (zonnedouche, een douche met een ingebouwd solarium) en een regendouche.

U begint de dag goed met ons royale ontbijtbuffet, bij booking.com gewaardeerd met eem 9.1 Bij mooi weer kunt u ook buiten op uw eigen terras of balkon zitten. Tevens  kunt u gratis gebruik maken van de koffiemachines in het restaurant en op de eerste verdieping.

U kunt het prachtige eiland te voet of met de fiets verkennen en een bezoekje brengen aan het bruisende dorpscentrum in de buurt. Hotel Dolores ligt op slechts 400 meter van edouche.en golfbaan. Neem een kijkje bij de Amelander Paardenreddingsboot en bezoek de Vuurtoren in Hollum! ‘s Avonds kunt u genieten van de vele restaurants in Hollum of de rest van het eiland.

Back To Top